D@ck

Servicebedrijf in Gentbrugge

Beoordeel servicebedrijf

5 recente beoordelingen

Beoordelingen D@ck

Prijs in verhouding tot geleverd werk
Probleem verholpen
Kloppende prijsopgave vooraf
Afspraak was op korte termijn mogelijk

Recensies D@ck

Sebastian Van Vooren

Top service!

Servicebedrijf beoordeeld op 27 augustus 2021

Benny

Prima service met aandacht voor al de klant zijn verzuchtingen. Geen enkele vraag was er een te veel! Adviseerde om geen onnodige kosten te doen (zoals nwe P.C.) Danny schonk mijn 10 jaar oude Sony Vaio een 2° leven zonder het gevreesde verlies van gegevens. Correcte offerte. D@ck u bent een klant rijker !

Servicebedrijf beoordeeld op 06 april 2021

Den Curio

Snelle herstelling en hardware upgrade tegen correcte prijs.

Servicebedrijf beoordeeld op 27 januari 2021

Didier Lambrecht

Supersnelle service

Servicebedrijf beoordeeld op 09 januari 2021

Krist Vanfleteren

Danny is een no nonsense klantvriendelijke vakman die garant staat voor een uitstekende service tegen een correcte prijs ! De naam computerkliniek draagt hij hoog in het vaandel !

Servicebedrijf beoordeeld op 07 januari 2021

Evert Thiery

zeer tevreden altijd weer; bevoegde service, uitstekende producten, scherpe prijzen; groot werker/hoogtechnisch "bij"; klantvriendelijk en enorm geduldig: werkt tot de oplossing er is ; verkoopt enkel wat voor de klant het meest geschikt is, een aanrader!!

Servicebedrijf beoordeeld op 16 april 2020

Roger Van De Walle

Zoals steeds is Danny een lichtpunt in onze PC.
Men kan steeds rekenen op zijn vakbekwaamheid -
Zo voelen bij ons veilig bij Danny - Doe zo verdeer !!

Servicebedrijf beoordeeld op 12 december 2019

Norbert Gansbeke

na een telefoontje direct geholpen en probleem opgelost
norbert

Servicebedrijf beoordeeld op 23 augustus 2019

Roger Van De Walle

Dank Danny voor het terug vakkundig onderhoud van mijn pc - je verdient een dikke pluim -wat een geruststelling je te hebben als vakman -

Servicebedrijf beoordeeld op 25 december 2018

Patrick Joliet

Opnieuw supersnelle en correcte service !

Servicebedrijf beoordeeld op 20 november 2018

De Langhe Gibert

Vriendelijk onthaal. Snelle en adequate dienstverlening. Terecht een huis van vertrouwen.

Servicebedrijf beoordeeld op 30 oktober 2018

Tille De Smet

snelle en vlotte bediening en oplossing van mijn vraag

Servicebedrijf beoordeeld op 19 oktober 2018

Van Beneden Marie Louise

ik ben een tevreden klant

Servicebedrijf beoordeeld op 09 augustus 2018

Benny

top service die ik iedereen kan aanbevelen

Servicebedrijf beoordeeld op 28 mei 2018

Seys Gerard

de beoordeling voor Dannys computer kliniek is een dikke 10-waard! Aangaande kennis en stiptheid voor een afspraak .Werkelijk de gouden speld gevonden in een hooiberg.

Servicebedrijf beoordeeld op 17 januari 2018

Evert Thiery

Inzet gekoppeld aan prima kennis
Dank aan d@ck

Servicebedrijf beoordeeld op 13 januari 2018

Roger Van De Walle

Beste Danny, terug, zoals altijd - service van de bovenste plank gekregen - vakmanschap is letterlijk bij jou geen ijdel woord - dank ! dank!

Servicebedrijf beoordeeld op 05 januari 2018

Vera Putman

Prima service! Vriendelijk en deskundig.

Servicebedrijf beoordeeld op 25 oktober 2017

Joke

Dankzij dit bedrijf ( Danny) heb ik een heel veilig gevoel omtrent alles in verband met mijn laptop en printer enz. indien ik een probleem heb. Ik word altijd heel snel en degelijk geholpen. Zonder Danny zou ik echt vaak in de problemen zitten omdat ik weinig ken in verband met computers. Nu heb ik door dit bedrijf nooit stress...

Servicebedrijf beoordeeld op 19 september 2017

Toon 18 volgende recensies

Terug naar D@ck.